Wie ben ik

Wie ben ik

Krista Mommen is klinisch psychologe, gecertificeerd coach en trainer en wil graag mensen en teams helpen groeien.

Zingeving zie ik als existentiële brandstof voor hoe we in het leven staan. Het is die enorme drive die ervoor zorgt dat mensen blijven doorgaan en groeien, ondanks tegenslagen en moeilijkheden, gewoon omdat ze voelen dat dit hun roeping is. Mensen en teams die dit onderweg kwijt geraken, hiermee terug verbinding laten maken is mijn grote drijfveer. In verbinding en dialoog ga ik mee op zoek hoe zij zelf de regie kunnen nemen en welke (kleine) stappen zij kunnen zetten om te kiezen en te doen wat voor hun écht belangrijk is in hun leven/job.

Zelf blijven leren en ontwikkelen vind ik een belangrijke voorwaarde om dit met passie en de nodige kennis te kunnen doen en om zelf flexibel en inzetbaar te blijven.

 

Enkele kwaliteiten van mij:

Ik behaalde een master in de klinische psychologie. Ik ben gecertificeerd coach en burn-out coach, en systeemtherapeute. Ik volgde ook tal van andere opleidingen zoals TGI,  Postgraduaat Procesgericht leidinggeven, organisatieontwikkeling en kwaliteitszorg,  Enneagramopleiding, EAGALA opleiding, Open ontmoetingsdagen Leertraject Appreciate Inquiry, master Zorgmanagement, EMDR opleiding (Integrativa), opleiding Bio Feedback (OHMP), Opleiding duurzaam welzijnsbeleid (OHMP), sociocratie 3.0. e.a.
Ik werkte verscheidene jaren als hulpverlener en als leidinggevende in de zorgsector.
Ik ben lid van de psychologencommissie, BFP, VOCAP en VVKP.

Verdere info: Link naar linked in profiel.

Enkele getuigenissen:

Krista is sensitief en voelt goed aan wat er leeft. Ze past haar programma aan aan de noden van de groep.

Krista is ook actiegericht: ze zorgt ervoor dat wat er leeft, ook vertaald wordt naar concrete actiepunten.

We zijn blij dat Krista op ons pad is gekomen. Ze doet het oprecht heel goed, rustig, respectvol, open, eerlijk, authentiek, to the point, mild, beheerst en professioneel.