Wie ben ik

Wie ben ik

Krista Mommen is klinisch psychologe, systeemtherapeute, gecertificeerd coach, en expert in stress, burn-out en bore-out.

 
Mijn grootste drijfveer is mensen en teams ondersteunen in hun leer- en ontwikkelingsproces, én tegelijkertijd zelf voortdurend blijven leren en groeien. Levenslang leren is voor mij een belangrijke hefboom om flexibel te blijven en je eigen loopbaan duurzaam te maken.

Ik geloof sterk dat er in ieder van ons een passie en unieke kwaliteiten zitten, die een stuwende kracht zijn om het beste van jezelf te geven. Als mensen of teams dit onderweg kwijt geraken, wil ik graag met hen op weg gaan en zoeken hoe zij terug ‘flow’ kunnen ervaren in hun werk en leven.

Ik heb me daarom ook gespecialiseerd in thema’s zoals stress en burn-out. Ik leg hierin sterk de link met organisaties, samenwerking, teamwerking en leiderschap en onderzoek mee hoe stress/ burn-out kan omgebogen worden naar veerkracht, bevlogenheid en flexibiliteit. Ik werk hierbij ook samen met Huis voor Veerkracht, o.l.v. prof. Elke Van Hoof.

 

Enkele kwaliteiten van mij:

Momenteel werk ik ook deeltijds als therapeut in een groepspraktijk.

Ik behaalde een master in de klinische psychologie. Ik ben gecertificeerd coach en burn-out coach, en systeemtherapeute. Ik volgde ook tal van andere opleidingen zoals TGI,  Postgraduaat Procesgericht leidinggeven, organisatieontwikkeling en kwaliteitszorg,  Enneagramopleiding, EAGALA opleiding, Open ontmoetingsdagen Leertraject Appreciate Inquiry, master Zorgmanagement, EMDR opleiding (Integrativa) en opleiding Bio Feedback (HVV) e.a.
Ik werkte verscheidene jaren als hulpverlener en als leidinggevende in de zorgsector.
Ik ben lid van de psychologencommissie, BFP, VOCAP en VVKP.

Verdere info: Link naar linked in profiel.